Stöd oss som företag/förening/organisation

Assyrier Utan Gränser är helt beroende av bidrag från privata sektorn. Genom att skänka en gåva hjälper ni och ert företag Assyrier Utan Gränser att ge fler assyrier i sina ursprungsländer en bättre vardag. Tillsammans kan vi hjälpa utsatta assyrier och även det minsta bidraget gör skillnad.

Ni har flera bidragsalternativ att välja mellan, här hittar ni det som passar er bäst.

Aktieutdelning

I Sverige har man sedan 2006 möjlighet att skänka sin aktieutdelning till en ideell förening och behöver därmed inte betala kapitalskatt på summan. Ni vinner på det och de utsatta assyrierna vinner på det, win-win.

Skänk aktieutdelning

Bankgiro/Plusgiro

Bankgiro 900-1215
Plusgiro 90 01 21-5

Inbetalningskort finner du på ditt postkontor, din bank eller så kan du skänka en gåva direkt via din internetbank.

PayPal eller betalkort

Klicka på knappen nedan för att betala via PayPal konto eller med betalkort*.

* Notera att gåvor via PayPal eller betalkort inkluderar avgifter som innebär att att hela beloppet inte kommer Assyrier Utan Gränser tillgodo. Kompetens, produkter och tjänster

För att kunna använda så mycket som möjligt av våra resurser strävar vi ständigt efter att begränsa våra administrativa kostnader. Assyrier Utan Gränser tar gärna emot produkter och tjänster från företag t.ex. reklam, PR, material, juridisk hjälp med mera. Det kan vara allt från att utföra kostnadsfria uppdrag till att skänka specifika produkter som behövs för att driva vår verksamhet.

Stöd oss regelbundet som månadsgivare

Det mest populära alternativet att bidra på är genom att bli månadsgivare till Assyrier Utan Gränser. Som månadsgivare ger ni både långsiktigt stöd och investerar i utsatta assyriers liv. En fast månadspeng förs över automatiskt från ert konto till Assyrier Utan Gränser. Ni kan när som helst ändra belopp, göra uppehåll eller avsluta ert månadsgivande. Bestäm belopp själva, från 50 kr i månaden och uppåt.

Bli månadsgivare online! Skriv ut autogiroblankett!

Våra företagsvänner

Assyrier Utan Gränser har många företagsvänner som har hjälpt till genom åren. Här hittar du en lista på dem som är aktiva just nu. Kontakta oss för att ta reda på hur ditt företag/förening/organisation kan bli vår vän. Klicka på knappen nedan för att se våra aktuella företagsvänner.

Företagsvänner

Välkommen att kontakta oss

Om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse är du välkommen att skicka ett mail till oss så kontaktar vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Företag (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Translate »