Stöd oss som privatperson

Tillsammans kan vi hjälpa utsatta assyrier varje dag! Även det minsta bidrag hjälper oss att hjälpa andra. Som privatperson har du flera bidragsalternativ att välja mellan, här hittar du det som passar dig bäst.

Bli Medlem

Som medlem i Assyrier Utan Gränser bidrar du till att effektivt säkerställa organisationens överlevnad och därmed tillåter oss att fortsätta hjälpa assyrier i utsatta situationer. Att bli medlem är enkelt och kostar endast 100 kronor per år. Ditt medlemskap hjälper även oss att påverka och väcka opinion för det assyriska folket samt dess rättigheter i ursprungsländerna. Som medlem har du också rösträtt på årsmöten som hålls vartannat år.

Betala in 100 kronor på PlusGiro 90 01 21-5 eller Bankgiro 900–1215. Viktigt att skriva “Medlemsavgift” i meddelande-rutan samt personnummer, namn och adress, annars hanteras donationen som en gåva och inte ett medlemskap.

Stöd oss regelbundet, bli månadsgivare via Autogiro

Det mest populära alternativet är att bli månadsgivare hos Assyrier Utan Gränser. Du bidrar med ett långsiktigt stöd och gör en investering i att förbättra livskvaliteten för utsatta assyrier. Detta genom att donera ett fast belopp, som du själv väljer (minst 50 kr), som förs över automatiskt från ditt konto till Assyrier Utan Gränser.

Bli månadsgivare online Skriv ut autogiroblankett

Starta en insamlingskampanj

Assyrier Utan Gränser samarbetar med Charity Storm. På deras hemsida kan du på eget initiativ starta en egen insamlingskampanj och välja att de insamlade gåvorna går till Assyrier Utan Gränser. Du kan marknadsföra din insamlingskampanj på din Facebook-sida bland dina vänner och bekanta. Detta är ett enkelt och bra initiativ som inte kräver mycket tid eller ansträngning. Se Charity Storms hemsida http://charitystorm.org/ för att starta en egen insamling för Assyrier Utan Gränser!

Starta insamling

Gåva från ett annat land?

Vill du ge en gåva men bor utanför Sverige? Intresset för att bidra till Assyrier Utan Gränser från utlandet har ökat de senaste åren. Vill du bli månadsgivare men bor i utlandet får du kontakta din bank för att ta reda på vilket sätt du kontinuerligt kan ge ditt bidrag.

Vanliga donationer görs till:

Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
BIC adress NDEASESS
IBAN SE65 9500 0099 6018 0900 1215

Högtids- och minnesgåva

En högtidsgåva ger dubbel glädje! Ett uppskattat sätt att uppvakta någon i samband med födelsedag, dop, student eller bröllop är att ge en gåva som hjälper assyrier i utsatta situationer. Vi skickar ett gåvobevis tillsammans med din personliga hälsning till den person du önskar skänka högtidsgåvan till.

En minnesgåva är ett uppskattat sätt att hedra någons minne och en gåva som hjälper utsatta assyrier i ursprungsländerna. Vi skickar med ett tackbrev som sänds till de anhöriga.

Vill du uppvakta någon genom en högtids- eller minnesgåva gör du så här:

Betala in en valfri summa till Assyrier Utan Gränser till PlusGiro 90 01 21-5 eller Bankgiro 900-1215 och skriv ”Högtidsgåva för NN” eller ”Minnesgåva för NN” i meddelanderutan. Skicka därefter ett mail till info@awbswe.com med följande information:

1. vilket belopp du satt in,
2. till vem gåvan är riktad,
3. till vem och med vilken adress du vill att tackbrev för gåvan ska skickas,
4. om du har särskilda önskemål om vad som ska stå på gåvobeviset och
5. meddela om du önskar att gåvobeviset skall nå mottagaren innan ett visst datum. Hör gärna av er i god tid för att säkerställa att detta är möjligt.

Swish

Ge en gåva (valfritt belopp) via Swish
till nummer: 123 900 12 15

*Notera att vi inte kan ta emot personliga meddelanden, hantera minnesgåvor eller högtidsgåvor via Swish. Alla gåvor som skickas via Swish hanteras som vanliga gåvor.

PayPal eller betalkort

Klicka på knappen nedan för att betala via PayPal konto eller med betalkort*.

* Notera att gåvor via PayPal eller betalkort medför administrativa avgifter som innebär att hela beloppet inte kommer Assyrier Utan Gränser tillgodo.

Bankgiro/Plusgiro

Bankgiro 900-1215
Plusgiro 90 01 21-5

Inbetalningskort finner du på ditt postkontor, din bank eller så kan du skänka en gåva direkt via din internetbank.