Ambassadörer

Assyrier Utan Gränsers ambassadörer är framstående personligheter inom olika områden som visat ett alldeles särskilt engagemang för vår hjälpverksamhet bland assyrier (även kallade syrianer och kaldéer) i ursprungsländerna och som genom sin professionella verksamhet, sin integritet och sitt personliga föredöme har alldeles särskilda möjligheter att väcka opinion.
Vi är oerhört hedrade att följande ambassadörer för Assyrier Utan Gränser valt att företräda vår organisation i offentligheten och därmed ge röst åt offren för den humanitära katastrofen i Mellanöstern!

Andreas Haddad

Elitspelare och fotbollslegend som genom personligt mod och sportsligt föredöme visat på idrottens oerhörda potential att skapa gemenskap och solidaritet och hur ledarskap på och utanför planen kan användas till att väcka aktivt engagemang i vår tids stora humanitära frågor.

Jacob Youssef

Mångfaldigt prisbelönt företagsledare och banbrytande innovatör – Årets Företagare i Malmö 2014 och Årets Företagare i Skåne 2015 – som visat att affärsmässig briljans och kompromisslöst humanitärt engagemang kan gå hand i hand, och att vinnande entreprenörsstrategier också kan ge viktiga bidrag till lösningen av humanitära problem.

Linda George

Banbrytande vokal artist och musikalisk förnyare som kombinerar osviklig trohet mot ett oersättligt musikarv med tidlös känsla och samtida relevans – och vars sånger kommit att ge röst åt ett helt folk och gestalta kampen för människovärde och en bättre värld.