Tillsammans kan vi hjälpa utsatta assyrier varje dag! Även det minsta bidrag hjälper oss att hjälpa andra. Som privatperson har du flera bidragsalternativ att välja mellan. Här hittar du det som passar dig bäst.

Om du som privatperson äger aktier kan du skänka rätten till framtida utdelning skattefritt till Assyrier Utan Gränser. För mer info se här.

Stöd oss regelbundet, bli månadsgivare via Autogiro

Det mest populära alternativet är att bli månadsgivare hos Assyrier Utan Gränser. Du bidrar med ett långsiktigt stöd och gör en investering i att förbättra livskvaliteten för utsatta assyrier. Detta genom att donera ett fast belopp, som du själv väljer (minst 50 kr), som förs över automatiskt från ditt konto till Assyrier Utan Gränser.

Bli månadsgivare online Skriv ut autogiroblankett

Bli Medlem

Som medlem i Assyrier Utan Gränser bidrar du till en levande organisation och gör det möjligt för oss att fortsätta hjälpa assyrier i utsatta situationer. Att bli medlem är enkelt och kostar enbart 100 kronor per år. Ditt medlemskap hjälper även oss att arbeta för assyrierna och deras rättigheter i ursprungsländerna.

Betala in 100 kronor på PlusGiro 90 01 21-5 eller Bankgiro 900–1215 eller  Swish 123 900 12 15. Det är viktigt att skriva “Medlemsavgift” i meddelanderutan samt personnummer, namn och adress, annars kan betalningen hanteras som en gåva.

Starta en insamlingskampanj på Facebook via Charity Storm

Assyrier Utan Gränser samarbetar med Charity Storm. Du kan du på enkelt starta en egen insamlingskampanj och välja att de insamlade gåvorna går till Assyrier Utan Gränser. Du kan marknadsföra din insamlingskampanj på din Facebook-sida bland dina vänner och bekanta. Detta är ett enkelt och bra initiativ som inte kräver mycket tid eller ansträngning. Se Charity Storms hemsida för mer infomation eller klicka på länken nedan för att enkelt starta en insamling!

Starta insamling på facebook

Högtids- och minnesgåva

En högtidsgåva ger dubbel glädje! Ett uppskattat sätt att uppvakta någon i samband med födelsedag, dop, student eller bröllop är att ge en gåva som hjälper assyrier i utsatta situationer. Vi skickar ett gåvobevis tillsammans med din personliga hälsning till den person du önskar skänka högtidsgåvan till.

En minnesgåva är ett uppskattat sätt att hedra någons minne som hjälper utsatta assyrier i ursprungsländerna. Vi skickar med ett tackbrev som sänds till de anhöriga.

Vill du skicka en högtids- eller minnesgåva?

Betala in en valfri summa till Assyrier Utan Gränser till PlusGiro 90 01 21-5 eller Bankgiro 900-1215 och skriv ”Högtidsgåva för NN” eller ”Minnesgåva för NN” i meddelanderutan. Skicka därefter ett e-post till info@awbswe.com med följande information:

1. Vilket belopp du satt in.
2. Till vem och vilken adress du vill att tackbrevet för gåvan ska skickas till.
3. Eventuellt personligt meddelande på gåvobeviset.

Önskas gåvobeviset nå mottagaren innan ett visst datum så får ni gärna meddela oss i god tid för att säkerställa att detta är möjligt.

Gåva från ett annat land?

Vill du ge en gåva men bor utanför Sverige? Intresset för att bidra till Assyrier Utan Gränser från utlandet har ökat de senaste åren. Vill du bli månadsgivare men bor i utlandet får du kontakta din bank för att ta reda på vilket sätt du kontinuerligt kan ge ditt bidrag.

Vanliga donationer görs till:

Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
BIC adress NDEASESS
IBAN SE65 9500 0099 6018 0900 1215

Swish

Ge en gåva (valfritt belopp) via Swish
till nummer: 123 900 12 15

*Notera att vi inte kan ta emot personliga meddelanden, hantera minnesgåvor eller högtidsgåvor via Swish. Alla gåvor som skickas via Swish hanteras som vanliga gåvor.

PayPal och betalkort

Klicka på knappen nedan för att betala via PayPal konto eller med betalkort knutet till ditt PayPal konto*.

* Notera att gåvor via PayPal eller betalkort medför administrativa avgifter som innebär att hela beloppet inte kommer Assyrier Utan Gränser tillgodo.

Bankgiro/Plusgiro

Bankgiro 900-1215
Plusgiro 90 01 21-5

Bli månadsgivare via autogiro här!