Aktuella biståndsprojekt

Stöd oss

Dina gåvor går till ändamålet i form av bland annat medicin, värmeaggregat, elförsörjning, vatten, utveckling och utbildning.

Tillsammans kan vi hjälpa de utsatta assyrierna i Syrien, Irak, Iran, Turkiet och Libanon att klara av det dagliga livet och skapa förusättningarna att återfå deras förmåga att klara sig själv i samhället.

Assyrier Utan Gränser ser till att hjälpen når fram

Assyrier Utan Gränser är sedan år 2007 anslutna till Svensk Insamlingskontroll som regelbundet granskar verksamheten och kontrollerar att Assyrier Utan Gränser använder bidragen på rätt sätt. Ett 90-konto är en garanti för dig som givare att minst 75 % av ditt bidrag går till organisationens ändamål. Vi strävar efter att så mycket som möjligt av bidragen ska gå till välgörande ändamål. Assyrier Utan Gränser har därför under flera verksamhetsår lyckats uppnå resultat där över 90 % av de insamlade bidragen gått till välgörande ändamål.

Swish

Ge en gåva (valfritt belopp) via Swish till nummer: 123 900 12 15 *Notera att vi inte kan ta emot personliga meddelanden, hantera minnesgåvor eller högtidsgåvor via Swish. Alla gåvor som skickas via Swish hanteras som vanliga gåvor.

PayPal och betalkort

Klicka på knappen nedan för att betala via PayPal konto eller med betalkort knutet till ditt PayPal konto*. * Notera att gåvor via PayPal eller betalkort medför administrativa avgifter som innebär att hela beloppet inte kommer Assyrier Utan Gränser tillgodo.

Bankgiro/Plusgiro

Bankgiro 900-1215 Plusgiro 90 01 21-5

Bli månadsgivare via autogiro här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =