Assyrier Utan Gränsers julbrev 2018

I början av veckan skickades årets julbrev ut per post till de flesta medlemmar och givare.

Har ni inte fått något brev kan ni istället läsa brevet nedan. Skulle ni vilja få brevet fortsättningsvis via post, skicka i sådana fall ert namn och er adress till info@awbswe.com.

 

Julbrev 2018

I mer än 10 år har Assyrier Utan Gränser funnits och arbetat för att förbättra livsvillkoren för utsatta assyrier (även kallade syrianer och kaldéer) i sina ursprungsländer i Mellanöstern. Under dessa år har huvudmålet varit att genomföra långsiktiga utvecklingsprojekt, såsom stipendieutdelningar, projekt som främjar hälsa och skolgång samt fokus på mänskliga rättigheter, t.ex. tillgång till rent vatten och värme. De senaste årens krig i Syrien och Irak har gjort att det även funnits ett stort behov av akuta humanitära insatser, såsom utdelningar av matpåsar och hygienpaket. Varje år kring Juletid har vi dock alltid tillägnat en extra tanke till de som drabbas mest i konflikter och krig – barnen.

Även i årets Julprojekt ska vi skänka glädje och hopp till barn. Med Din hjälp kommer vi kunna genomföra:

  • Utdelning av julklappar till barn i Irak
  • Utdelning av julklappar till barn i Turabdin, Turkiet

Assyrier Utan Gränser vill även fortsätta se till att fler barn kan gå i skolan och få en utbildning. Därför kommer din Julgåva även gå till:

  • Inköp av en ny skolbuss till eleverna på TMS-skolan i Libanon. Bussen möjliggör att många skolbarn kan transporteras till och från skolan på ett säkert sätt, under många år framöver.

Skänk en gåva och sträck ut en hand i solidaritet med de allra mest utsatta och förföljda – en gåva som kan ge ett litet barn glädjen åter och chans till ett bättre liv.

Du kan skänka valfri summa till Assyrier Utan Gränser på följande sätt, ange ”Jul” i meddelandefältet:

SWISH: 123 900 12 15

BankGiro: 900-1215
PlusGiro: 90 01 21-5

 

Tack för Din gåva och Ditt engagemang – Tillsammans kan vi göra skillnad!