Assyrier Utan Gränser söker ekonom

Om uppdraget

Assyrier Utan Gränser växer och utvecklas ständigt. Vi har nu behov av en duktig och motiverad ekonom som arbetar med bokföring, redovisning m.m. Vi söker alltså en person som är ekonom. Allra helst ser vi sökanden med viss erfarenhet, gärna med kunskaper inom det nya K3-regelverket. Det här är din chans att utveckla din talang, pröva dina idéer och skaffa dig en fördelaktig merit. Du får vara med och ansvara och planera AUG:s ekonomi och bokföring. Du blir en del av ett engagerat gäng och bidrar till utvecklingen av en svensk biståndsorganisation på frammarsch. Positionen kräver en nyfiken och strukturerad person som gillar att samarbeta med andra och är villig att utveckla uppdraget. Uppdraget ska utföras på ideell basis.

Omfattning

Mycket kan göras hemifrån. Syftet är att det ska gå att kombinera uppdraget med jobb eller studier. Vi arbetar på ett sätt som gör det lätt att kombinera uppdraget med studier, jobb och privatliv.

Krav

Utbildning i ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning och bokföring. Kunskaper i det nya K3-regelverket och erfarenhet av bokföringsarbete är meriterande.

Ansökan och kontakt

Ansökan görs via mejl till info@awbswe.se. Ansökan kan så småningom göras via Volontärbyrån (www.volontarbyran.org).

Om vill veta mer om tjänsten eller om Assyrier Utan Gränser, hör gärna av er genom mejl på info@awbswe.se. Övriga kontaktuppgifter finner ni på hemsidan.