Landslagsstjärna med hjärta för de krigsdrabbade flyktingarna – var med i exklusiv budgivning om Jimmy Durmaz signerade matchtröja!

Landslagsmittfältaren Jimmy Durmaz är inte bara en klippa för svenska landslaget och nybliven ligamästare i Grekland med sitt Olympiakos. Det vänsterfotade bollgeniet – en sann förebild för många unga fotbollstalanger – har alltid visat ett gott hjärta och tidigare gått ut med sitt aktiva stöd för Assyrier Utan Gränsers arbete bland flyktingarna i ursprungsländerna.
Som den snabbe och offensive mittfältare han är, söker Jimmy nu ta sitt engagemang ett steg längre och samtidigt utmana andra duktiga idrottsmän att följa efter, för att tillsammans ta matchen för flyktingarna!

Jimmy har därför beslutat att donera sin signerade matchtröja till Assyrier Utan Gränser, så att den kan auktioneras ut bland sanna fotbollsälskare samtidigt som intäkterna doneras oavkortat till Assyrier Utan Gränsers hjälparbete bland flyktingarna i ursprungsländerna.
Till alla sanna fotbollsfans hälsar Jimmy: ”Tveka inte att ta matchen ni heller, lägg ett bud på tröjan så visar ni att ni inte bara är sanna supportrar utan framför allt att ni bryr er om de krigsdrabbade flyktingarna i Syrien och Irak!”

Vi på Assyrier Utan Gränser tackar Jimmy Durmaz för initiativet – du är en sann förebild och vi är stolta över dig!

Klicka här för att komma till auktionen på Tradera.com