HAMMARBYSTJÄRNOR DONERAR SIGNERADE MATCHTRÖJOR SOM AUKTIONERAS UT TILL FÖRMÅN FÖR FLYKTINGARNA

Vi är oerhört stolta att Hammarbystjärnorna Kennedy Bakircioglü och Stefan Batan idag donerat sina matchtröjor till Assyrier Utan Gränser för att auktioneras ut till förmån för den pågående flyktingkatastrofens offer!

Kennedy och Stefan har alltid visat att de inte bara är två briljanta bollkonstnärer utan också spelare med engagemang och hjärta, som varit föredömen för ungdomar också utanför planen. Vi tackar därför särskilt för förtroendet och hedern att få auktionera ut matchtröjor som bär deras namn och hela lagets autografer!

För varje fotbollsfantast och Hammarby-fans är detta chansen att förverkliga drömmen om signerade matchtröjor från några av de största och mest älskade spelarna i svensk fotboll i vår tid.

Matcha Kennedy och Stefans engagemang och generositet på verklig elitnivå med ett generöst bidrag du också – så kan de åtråvärda klenoderna bli dina! Alla intäkter går oavkortat till kampen för flyktingarna – din hjälp behövs mer än någonsin!

Kennedy och Stefan tar matchen för flyktingarna – nu har turen kommit för alla sanna supporters att också komma in på planen!

Regler för denna auktion – gå in på Assyrier Utan Gränsers facebooksida “Assyrians without Borders” samt följande:
1. Tröjorna auktioneras ut var för sig, så skriv vilken tröja du lägger bud på. (Ex Kennedy 2500kr).
2. Budgivningen startar på 2000kr
3. Kommentera endast med bud. Frågor skickas som privat meddelande.
4. Auktionen avslutas fredagen (11/9) kl 18.00.
5. Tröjorna kommer att överlämnas personligen av Kennedy och Stefan.